om | kontakt

Brinner för berättande och för kommunikation i alla dess former: video, text, fotografi, animation och design. Tror på vikten av att göra något man tycker är meningsfullt, roligt och utmanade.

Denna tro på magkänslan ledde mig från medieprogrammet till jobb som tidningsreporter på SLA, vidare till försäljning och marknadsföring av digitala läromedel vid TV2 Skole.

Men det var först när jag tog steget in i familjeföretaget Limabacka Kvarn som jag hittade hem. Som "kvarnkommunikatör" får jag dagligen möjligheten att förfina mina färdigheter inom film, design, webblösningar - och samtidigt verka för vår vision om en grönare och sundare morgondag.Att arbete med något man är genuint intresserad av, tillsammans med likasinnade, är fantastiskt roligt. På ett personligt plan så spenderas delar av året i Sverige, och då främst i Halland, och delar av året i Oaxaca, Mexiko. Utöver arbete består det dagliga livet av familjesamvaro, film, böcker, mat och boxningsträning.

Utöver arbete fylls dagarna av familjesamvaro, träning och matlagning, samt av en tidskonsumerande men fullständigt obesvarad kärlek till schack.

Berättandets kraft och förmåga att flytta berg, vare sig det uttrycks genom video, fotografi, grafisk design eller text, har alltid fascinerat mig.

Som försäljare på norska TV2, där jag arbetade med digitala läromedel riktade mot skolmarknaden, fick jag chansen att skärpa mina färdigheter inom marknadsföring, försäljning och presentation. Men det var när möjligheten att delta i vårt familjeföretag uppstod som jag verkligen kände att jag var på rätt plats.

Jag är oerhört tacksam över att dagligen kunna arbeta med något jag är genuint intresserad av och samtidigt få hjälpa till att ta familjeföretaget till nya höjder.

Denna tacksamhet tar i arbetet formen av en professionell dedikation präglad av yrkesstolthet, noggrannhet, hantverksskicklighet och en ständig strävan efter att utvecklas.

På ett personligt plan spenderas delar av året i Sverige, och då främst Halland, och delar av året i Oaxaca, Mexiko.

Utöver arbete fylls dagarna av familjesamvaro, träning och matlagning, samt en tidskonsumerande men obesvarad kärlek till schack.

På ett personligt plan så spenderas delar av året i Sverige, och då främst i Halland, och delar av året i Oaxaca, Mexiko. Utöver arbete består det dagliga livet av familjesamvaro, film, böcker, mat och boxningsträning.

Limabacka Kvarn är baserat i Halland och driver dessutom Gissleberga kvarn i Skåne. Utöver kvarnarna består verksamheten av Härjedalsbröd och Fjälltaco i norr, samt Göteborgs Chokladfabrik i hjärtat av Göteborg.

Vid sidan av arbetet med Limabacka Kvarn ägnar jag mig åt egna foto- och filmprojekt.

Limabacka Kvarn är baserat i Halland och driver dessutom Gissleberga kvarn i Skåne. Utöver kvarnarna består verksamheten av Kvarnbageriet, Kvarnskafferiet, Kvarnrosteriet, Härjedalsbröd, Fjälltaco samt Göteborgs Chokladfabrik i hjärtat av Göteborg.

Vid sidan av arbetet med Limabacka Kvarn ägnar jag mig åt fotoprojekt och filmprojekt som ofta hänger samman med reselust och kulturell nyfikenhet.