animering

animerad video | logotyper | animerade hemsidor

Animera är att upptäcka rörelsen i det tysta. Animering blåser liv i idéer. En statisk hemsida blir ett levande landskap, en stilla logotyp får momentum.

Animation tillför liv och dynamik, vare sig det gäller film, logotyper eller webbdesign. Jag strävar alltid efter animering som är tidseffektiv, minimalistisk och stilren.

Här är några projekt skapade i After Effects, Illustrator och Blender.

Lekfull hemsida för Fjälltaco där basen är animation. Arbetet utfördes med hjälp av Illustrator, After Effects och kod.

Kvarnrosteriets grafiska profil är svartvit, minimalistisk och tydlig. För att skapa liv animerades logotypen. En okomplicerad animation framställd i After Efects och som bidrar till att skapa intresse och rörelse.

Spela videoklipp

Animerat nyhetsblad som lyfter fram kommande veckas höjdpunkter. Publiceras i Kvarnskafferiets sociala medier. Grund och layout skapas i Illustrator och animeras i After Effects.

Spela videoklipp

ANIMERAD VIDEO | KVARNSKAFFERIET

En kort animerad video som användes för att marknadsföra Kvarnskafferiets sommarkampanj. Denna enkla och tidseffektiva animation gjordes i Illustrator och After Effects.

ANIMERING | FJÄLLTACO

Vi gjorde ett animerat försök att beskriva Fjälltacos förträfflighet i strikt vetenskapliga termer. Se mer på hemsidan!

Spela videoklipp

ANIMERAD VIDEO | KVARNROSTERIET

En enkel och avskalad animerad video för att promota Kvarnrosteriets medverkan i Bua makrillfestival. Gjordes i After Effect enligt devisen 'less is more'.